Selgros Baneasa – hypermarketul ideal

12 iulie 2016Diva in Bucatarie

Selgros Baneasa

Selgros, un hypermarket tip Cash&Carry, este unul din cele mai vechi lanturide magazine din Romania.

Si-a castigat clientii prin vanzarea unor produse de calitate, oferte si promotii si as spune ca este de apreciat pentru ca isi mentiune promisiunile si standardele ridicate, astfel incat vizitatorii sa fie pe deplin satisfacuti atunci cand pleaca din magazin.

La preturi mai mici, cu o calitate cel putin egala cu a concurentilor, Selgros Baneasa isi intimpina clientii cu o gama foarte mare de produse, astfel incat toata lumea sa gaseasca ce isi doreste.

Ofertele se supun sezonului, noilor tendinte ale pietii si nu in ultimul rand cerintelor clientilor.

selgros-banner stradaselgros-cosuri

selgros-intrare

Din perspectiva unui blogger culinar, evident ca am fost atenta la produsele care mi-ar fi de folos la pregatirea viitoarelor retete.

Pentru ca vremea gratarelor se apropie, standul dedicat se afla chiar la intrare. In apropiere gasim sezlonguri, scaune pliante, umbrele pentru soare si produse pentru cei care au ca hobby gradinaritul.

selgros-stand gratar

Un spatiu mare este dedicat produselor congelate. Nu am rezistat inghetatelor ce imi faceau ochi dulci prin vitrine, asa ca am revenit inainte de a pleca, pentru a lua 2 cutii. 😉

Cei care nu au timp mult de pierdut in bucatarie gasesc produse semipreparate sau produse de patiserie, iar oferta fructelor si amestecurilor de legume congelate este cu adevarat impresionanta.

selgros-congelate

Standul cu paine te intampina in drumul spre alte alte raioane. Paine din secara, grau, ovaz, batoane, baghete, chifle, croissante sau pateuri, produse proprii sau ale producatorilor locali – toate te ademenesc sa le pui in cos.

selgros-paine-1selgros-paine-2

Carmangeria are carne proaspata de porc, vita, pui, oaie, dar si preparate din carne de productie proprie (celebrii mici de Selgros, carnati, cremwursti, muschi si pastrama de porc sau vita si mezeluri).

selgros-carmangerie-1selgros-carmangerie-2

In raionul de peste oferta este foarte bogata, iar alegerea unui sortiment proaspat devine grea daca nu ai deja planuri pentru ceea ce vrei sa gatesti: crap, pastrav, somn, caras, somon, fructe de mare, icre, peste viu sau transat. pestii vii pot fi pregatiti pentru gatit (curatare, transare) pe loc, asa ca vei scapa de aceasta problema acasa.

selgros-peste

In raionul de legume, fructe si flori gasim orice verdeturi ne-am imagina, chiar si cele din categoria microgreens sau flori comestibile pentru decorurile prajiturilor.

M-am bucurat nespus de faptul ca am gasit lemongrass la un pret incredibil de bun, asa ca am pregatit imediat o reteta thailandeza . 🙂

selgros-verdeturiselgros-flori-comestibile

selgros-lemongrass

Oferta bogata de fructe si legume proaspete, autohtone sau exotice, refelcta deopotriva diversitatea si abundenta; poti pleca de aici cu si mai mult, si cu variat!

Prin raionul de produse lactate si branzeturi trebuie sa treci neaparat pentru branzeturile proaspete (perfecte la tarte sarate sau la cheesecake), pentru lactatele nelipsite la micul dejun sau pentru branzeturile care iti tin companie in serile petrecute alaturi de prieteni langa un pahar de vin.

selgros-branzeturi

Spatiile largi intre rafturi, semnalizarea foarte buna a raioanelor, aranjarea articolelor pe grupe de marfa, angajati ce iti stau la dispozitie pentru informatii complete oferite cu politete, te ajuta sa nu pierzi mult timp si sesiunea de cumparaturi sa fie ca o plimbare placuta. In drumul spre legume si fructe am gasit borcane cu pai potrivite pentru limonada, sucuri sau cocktail-uri, la un pret de 7-8 ori mai mic decat cele pe care mi le-am cumparat acum o luna din alt magazin.

selgros-jarr -limo

Timpul petrecut in raionul de produse dietetice sau il cel de produse Bio trece fara sa iti dai seama.

De aici ma aprovizionez cu gemul meu preferat fara zahar, sirop de artar, sirop de agave, ciocolata fara zahar, produse fara gluten si lactoza.

selgros---ditetice---bio

Niciun drum prin Selgros Baneasa nu se poate termina fara un popas in raionul de vinuri. In fiecare week-end avem prieteni in vizita, asa ca imi fac aprovizionarea saptamanal, in functie de gusturile lor si de ceea ce voi pregati de mancare.

selgros-vinuri

Daca nu te hotarasti aici, mai ai o sansa chiar inainte de a pleca din magazin, la raionul „cadouri”.

selgros-cadouri

Cand voi ajunge acasa primul care ma va intampina dand vesel din coada va fi Lucky, goldenul nostru, care stie ca undeva intr-o sacosa se va gasi ceva pentru el: o jucarie, o zgarda noua sau ceva de rontait – am avut grija sa le arunc in cos cand am trecut prin raionul dedicat animalelor de companie.

Selgros nu este numai „Arena” profesionistilor sau pasionatilor, este locul in care incepe povestea unei retete de succes.

Cu totii ne dorim sa facem parte din aceasta reteta, asa ca va invit sa va convingeti: la Selgros Baneasa cumparaturile devin o placere.

Va invit sa urmariti pagina, aici veti gasi in timp multe alte impresii si articole interesante.

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *