fbpx

RETETE RECENTE

SIROP DE CAFEA CU ALCOOL PENTRU TORT

July 5, 2016 | CATEGORIA

sirop-de-cafea-cu-alcool-pentru-tort

Siropul potrivit pentru blatul prajiturilor sau torturilor ne va aduce cea mai placuta experienta senzoriala, asa ca siropul de cafea cu alcool va transforma desertul nostru pe baza de cafea in ceva sublim. Avand in vedere ca vorbim despre o prajitura cu cafea, nu este recomandata copiilor.

INGREDIENTE:

150 g zahar

150 ml apa

30 ml cafea tare – espresso

30 ml rom

70 ml lichior de cafea

PREPARARE:

Punem toate ingredientele intr-un vas si le fierbem pana se dizolva zaharul. Lasam sa se raceasca, apoi putem insiropa blaturile de prajituri sau torturi.

Nu ezitati sa incercati ceva nou, veti fi placut surprinsi!

Daca va place reteta, puteti sa o ii dati share, iar daca o incercati va astept pozele pe pagina de facebook sau la office@divainbucatarie.ro. 🙂

Comentarii

  • Miss Marple

    O intrebare: daca pun toate la fiert, alcolul se va evapora foarte repede. Asta este intentia, sa ramina gustul, dar fara alcol?

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *