fbpx

Cum a fost la cooking show-ul de gatit cu Aida Parascan in Flanco Baneasa

December 21, 2015

Poate iti spui ca a gati intr-un magazin nu este fun. Idee total gresita! Duminica dupa-amiaza am fost in Flanco Baneasa la un show de cooking live cu Aida Parascan si Vladimir Draghia si a fost de-a dreptul incantator: nimic nu poate fi regizat, clientii se plimba prin magazin cu dorinta de achizitiona diverse produse, dar atrasi de mirosul mancarurilor vin pe rand la locul in care se gateste, pun intrebari, asteapta sa vada ce iese in final.

In primul rand au fost alesi castigatorii concursului organizat de divainbucatarie.ro si astfel Mihaela Negrescu a castigat workshop-ul de gatit cu Aida Parascan si cartea acesteia cu deserturi. Si pentru ca ne apropiem de Craciun, a mai existat un premiu pentru Maria Mihalache – cartea “Retete pentru suflet”.

SONY DSC

SONY DSC

cooking-flanco-dec-2

Aida Parascan a pregatit niste paste delicioase cu legume, sos béchamel si parmezan, o paine grozava cu ulei, ceapa si rozmarin, iar Vladimir a facut pentru inceput niste sucuri, apoi s-a gandit sa ii recompenseze pe cei care au stat de la inceput pana la sfarsit si le-a pregatit niste clatite grozave.

cooking-flanco-dec-3

cooking-flanco-dec-4

Pastele Aidei au fost terminate imediat, apoi mirosul de paine te facea sa nu mai vrei sa pleci din zona show-ului, clatitele lui Vladimir au fost poate cele mai bune din ce am mancat pana acum pregatite de un barbat, asa ca nici nu am simtit cum au trecut 3 ore. La fel ca mine au fost si cativa clienti ai magazinului care au stat impreuna cu copiii pe toata durata show-ului. Copiii au stat 3 ore intr-un loc in care se gatea, fapt ce demonstreaza ca atmosfera a fost super placuta, caci acestia se plictisesc foarte repede.

cooking-flanco-dec-5

Clientii prezenti in magazin au profitat de reducerile de 20% oferite de Gorenje pentru electrocasnisce mici in perioada show-ului, asa ca unele din acestea vor ajunge sub bradul de Craciun.

 

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *