AJUTOR DE NADEJDE LA LOCUL POTRIVIT

December 16, 2015

 

detergenti-pardoseli-asevi-1

In general curatenia pe care o facem in casa in perioada aceasta ne rapeste mult timp. Pentru ca lucrurile sa mearga usor si la final sa sclipeasca totul, avem nevoie sa alegem carpe bune, mopuri, bureti si mai ales detergenti de calitate. Cu ajutorul lor totul se va face mai repede si fara eforturi mari, astfel incat sa obtinem casa luna si sa nu fim epuizati, timpul ramas sa il putem petrece alaturi de cei dragi.

Zilele trecute pardoselile mele erau foarte curate si ma bucuram ca am terminat treaba, astfel incat sa ma apuc sa pregatesc o prajitura. Am lasat catelul sa iasa in curte. Nu mi-am dat seama ca noaptea trecuta a fost umezeala si pamantul era moale si noroios. Cand a intrat catelul in casa mi-am pus mainile in cap. đŸ™‚ Lasase urme pe toata pardoseala mea. Si pentru ca trebuia spalat, iar cainele meu stie drumul spre baie, a luat-o pe scari spre baia de la etaj…

detergenti-pardoseli-asevi-2

Norocul meu a fost ca am primit un detergent Asevi Mio pentru pardoseli. Acesta si-a facut treaba de minune si pardoseala mea a devenit luna cat ai zice “ham”  đŸ™‚ ))

detergenti-pardoseli-asevi-3

Un produs concentrat, ce nu necesita clatire, se usuca rapid, nu lasa urme si miroase foarte frumos. Si pentru ca mi-a placut cum s-a comportat in baie, l-am testat si pe pardoseala din piatra de travertin de la intrare, apoi pe parchetul laminat si am fost multumita. De acum nu va trebui sa mai cumpar solutii separate pentru fiecare tip de pardosela din casa.

Iar imaginea de “cenusareasa” care sta aplecata si spala pe jos poate fi uitata, caci Asevi Mio are si un mop din microfibra care absoarbe si strange in mod eficient apa, praful si murdaria de pe suprafata de curatat. Si nu lasa scame!

Cu Asevi am acum pardoselile curate si casa miroase frumos.

Sarbatorile bat la usa, asa ca puteti sa aveti in vedere sa achizionati acest tip de detergent pentru a termina curatenia mai repede, devenind astfel aliatul vostru de nadejde in viitor.

 

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *