Salata ruseasca vegana

14 noiembrie 2015Diva in Bucatarie

Salata ruseasca vegana. Salata ruseasca vegana este o reteta perfecta pentru perioada postului, dar si pentru cei care au un regim alimentar vegan.

Salata ruseasca vegana este o reteta perfecta pentru perioada postului, dar si pentru cei care au un regim alimentar vegan.

INGREDIENTE:

5 cartofi de marime medie fierti in coaja

6 morcovi fierti

1 felie telina fiarta

150 g mazare congelata/conserva

4-5 castraveti murati

3-4 linguri maioneza vegana din lapte de soia

sare

piper proaspat macinat

Pentru decor:

2-3 linguri maioneza vegana

cubulete din legume fierte folosite in salata sau castraveti murati.

PREPARARE:

Fierbem cartofii in coaja pana putem sa ii intepam usor cu furculita, apoi ii curatam de coaja. Separat fierbem morcovii spalati si curatati si felia de telina, iar mazarea congelata o fierbem in alt vas pentru 3 minute, apoi o scurgem. Curatam cartofii de coaja dupa ce s-au fiert, tocam morcovii, telina si castravetii murati. cartofi-fierti-a

Punem toate ingredientele intr-un bol, adaugam sare, piper si maioneza, apoi amestecam pana se omogenizeaza.

salata-ruseasca-vegana-a

Mutam salata intr-un castron sau pe un platou si o decoram dupa inspiratie.

Pofta buna!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube. Nu uitati sa apasati pe clopotel ca sa fiti notificati cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *