Salata ruseasca vegana

14 noiembrie 2015Diva in Bucatarie

Salata ruseasca

Salata ruseasca vegana, reteta de post gustoasa si satioasa

Salata ruseasca vegana este o reteta perfecta pentru perioada postului, dar si pentru cei care au un regim alimentar vegan.

INGREDIENTE:

5 cartofi de marime medie fierti in coaja

6 morcovi fierti

1 felie telina fiarta

150 g mazare congelata/conserva

4-5 castraveti murati

3-4 linguri maioneza vegana din lapte de soia

sare

piper proaspat macinat

Pentru decor:

2-3 linguri maioneza vegana

cubulete din legume fierte folosite in salata sau castraveti murati.

PREPARARE:

Fierbem cartofii in coaja pana putem sa ii intepam usor cu furculita, apoi ii curatam de coaja. Separat fierbem morcovii spalati si curatati si felia de telina, iar mazarea congelata o fierbem in alt vas pentru 3 minute, apoi o scurgem. Curatam cartofii de coaja dupa ce s-au fiert, tocam morcovii, telina si castravetii murati.

cartofi-fierti-a

Punem toate ingredientele intr-un bol, adaugam sare, piper si maioneza, apoi amestecam pana se omogenizeaza.

salata-ruseasca-vegana-a

Mutam salata intr-un castron sau pe un platou si o decoram dupa inspiratie.

Pofta buna!

Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube. Nu uitati sa apasati pe clopotel ca sa fiti notificati cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *