Cotlet de porc impanat cu cascaval si sunca in bacon

9 martie 2015Diva in Bucatarie

Cotlet de porc impanat. Cotlet de porc impanat. Cotlet de porc impanat cu cascaval si sunca in bacon. reteta Cotlet de porc impanat in bacon. cotlet impanat diva

INGREDIENTE:

1 buc. cotlet porc

cascaval tare (eu am folosit Comte)

sunca slaba

usturoi

sare

piper

boia dulce

cimbru proaspat

bacon taiat felii subtiri

ulei

vin alb

PREPARARE:

Coteltul de porc spalat bine, condimentat cu sare, piper si putina boia dulce va fi crestat pe diagonala. In fiecare crestatura punem o felie de cascaval si sunca, inghesuind daca se poate si cubulete de usturoi.

cotlet-impanat-cu-cascaval-si-sunca-in-bacon-1

Invelim cotletul in bacon, il stropim cu ulei si vin, aruncam in vas 2-3 catei usturoi (curatati sau nu, se oc si lasa oricum aroma inconfundabila), acoperim cu o folie de staniol si coacem in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 30 minute.

cotlet-impanat-cu-cascaval-si-sunca-in-bacon-2

Scoatem apoi folia si lasam sa rumeneasca pe toate partile.

cotlet-impanat-cu-cascaval-si-sunca-in-bacon-3

Servim cotletul impanat cu cascaval si sunca in bacon imediat.

cotlet-impanat-cu-cascaval-si-sunca-in-bacon-0

Pofta buna!

Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Răspunde-i lui simonacallasAnulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *