Cotlet de porc impanat cu cascaval si sunca in bacon
Cotlet de porc impanat

INGREDIENTE:
1 buc. cotlet porc
cascaval tare (eu am folosit Comte)
sunca slaba
usturoi
sare
piper
boia dulce
cimbru proaspat
bacon taiat felii subtiri
ulei
vin alb
PREPARARE:
Coteltul de porc spalat bine, condimentat cu sare, piper si putina boia dulce va fi crestat pe diagonala. In fiecare crestatura punem o felie de cascaval si sunca, inghesuind daca se poate si cubulete de usturoi.
Invelim cotletul in bacon, il stropim cu ulei si vin, aruncam in vas 2-3 catei usturoi (curatati sau nu, se oc si lasa oricum aroma inconfundabila), acoperim cu o folie de staniol si coacem in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 30 minute.
Scoatem apoi folia si lasam sa rumeneasca pe toate partile.
Servim cotletul impanat cu cascaval si sunca in bacon imediat.
Pofta buna!
Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube.
Cat de apetisant poate fi!
Super reteta si foarte profi prezentata, felicitari! (y)
Delicios arata!!! O trec la favorite!