Sintel de porc in crusta de parmezan si verdeturi
Sintel de porc in crusta de parmezan si verdeturi. Pentru a iesi din monotonie putem apela la cateva verdeturi si obtinem un snitel gustos, mai aromat…

Pentru a iesi din monotonie putem apela la cateva verdeturi si obtinem un snitel gustos, mai aromat…
INGREDIENTE:
4 buc cotlet de porc fara os
1 ceasca pesmet
3/4 ceasca parmezan
3 crengute de cimbru
1/4 legatura patrunjel
5-6 frunze de salvie
1/4 lingurita oregano uscat
sare
piper
2 oua
5 linguri faina
PREPARARE:
Batem carnea de porc pana devine subtire de 2-3 mm. O condimentam cu sare, piper si oregano.
Punem uleiul la incins in tigaie. Tavalim carnea prin faina, apoi o scufundam in ouale batute iar in final o dam prin amestecul de pesmet cu parmezan si verdeturi tocate.
Nu trebuie sa exageram cu verdeturile, acestea sunt doar pentru aroma!
Prajim snitelele pe ambele parti, pana se rumenesc, apoi le scoatem pe un prosop de hartie care va absorbi surplusul de ulei.
Simplu, aromat si gustos!
Le servim calde alaturi de garnitura preferata!
excelente snitele!
Multumesc, Maria!
Consistente, aromate, usor crocante, exact cum le sta bine !
Multumesc, Mirela!
Foarte bune.
Multumesc, Dorina!
Cu ce putem acompania acest snitel ?
sote de legume (mazare, mazare cu morcovi), cartofi in orice forma, orez.
Multumesc pentru raspuns si pentru reteta ! Am facut acest snitel si pot spune ca este excelent.
Cu drag! Ma bucur ca ti-a placut!
Felicitari pentru minunatele preparate!!! tot ceea ce am incercat a iesit delicios, cat despre acest snitel nici nu am cuvinte, pentru a-i lauda gustul deosebit… exprem de bun!! :*
Multumesc! 🙂