fbpx

RETETE RECENTE

SINTEL DE PORC IN CRUSTA DE PARMEZAN SI VERDETURI

July 23, 2013 | CATEGORIA

snitel-de-porc-in-crusta-de-parmezan-si-verdeturi

Pentru a iesi din monotonie putem apela la cateva verdeturi si obtinem un snitel gustos, mai aromat…

INGREDIENTE:

4 buc cotlet de porc fara os
1 ceasca pesmet
3/4 ceasca parmezan
3 crengute de cimbru
1/4 legatura patrunjel
5-6 frunze de salvie
1/4 lingurita oregano uscat
sare
piper
2 oua
5 linguri faina

PREPARARE:

Batem carnea de porc pana devine subtire de 2-3 mm. O condimentam cu sare, piper si oregano.

snitel-de-porc-in-crusta-de-parmezan-si-verdeturi-1

Punem uleiul la incins in tigaie. Tavalim carnea prin faina, apoi o scufundam in ouale batute iar in final o dam prin amestecul de pesmet cu parmezan si verdeturi tocate.
Nu trebuie sa exageram cu verdeturile, acestea sunt doar pentru aroma!

snitel-de-porc-in-crusta-de-parmezan-si-verdeturi-2

Prajim snitelele pe ambele parti, pana se rumenesc, apoi le scoatem pe un prosop de hartie care va absorbi surplusul de ulei.

snitel-de-porc-in-crusta-de-parmezan-si-verdeturi-3

Simplu, aromat si gustos!

Le servim calde alaturi de garnitura preferata!

Comentarii

  • excelente snitele!

    • diva in bucatarie

      Multumesc, Maria!

  • Mirela Carmen Tomescu

    Consistente, aromate, usor crocante, exact cum le sta bine !

    • diva in bucatarie

      Multumesc, Mirela!

  • Foarte bune.

    • diva in bucatarie

      Multumesc, Dorina!

  • Georgiana

    Cu ce putem acompania acest snitel ?

    • diva in bucatarie

      sote de legume (mazare, mazare cu morcovi), cartofi in orice forma, orez.

  • Georgiana

    Multumesc pentru raspuns si pentru reteta ! Am facut acest snitel si pot spune ca este excelent.

    • diva in bucatarie

      Cu drag! Ma bucur ca ti-a placut!

  • Daniela

    Felicitari pentru minunatele preparate!!! tot ceea ce am incercat a iesit delicios, cat despre acest snitel nici nu am cuvinte, pentru a-i lauda gustul deosebit… exprem de bun!! :*

    • diva in bucatarie

      Multumesc! 🙂

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *