Salata de cartofi cu ciuperci
Salata de cartofi cu ciuperci.

INGREDIENTE:
500 g cartofi fierti in coaja
2 cepe verzi
1 lingurita zahar brun sau alt indulcitor – optional
1 conserva ciuperci (200 g)
1 lingura otet balsamic
120 g maioneza (de post)
1 lingurita mustar
sare
piper proaspat macinat
Pentru decor:
patrunjel verde
PREPARARE:
Cartofii fierti in coaja ii lasam sa raceasca apoi ii curatam si ii taiem cuburi. Adaugam ciupercile scurse bine, adaugam otet in care am topit putin zahar brun sau alt indulcitor, sare si piper proaspat macinat, ceapa verde tocata marunt, mustar si maioneza.
Amestecam si servim.
Pofta buna!
trebuie sa fie tare buna!
Noua ne-a placut! Merita incercata!
Tare buna trebuie sa fie… Fur si eu o portie!!
Felicitari ptr premiul! 🙂
Pupici
Multumesc, Simona!
Am sa incerc si eu varianta de post. Imi place mult combinatia:)
Flori a iesit mult mai buna decat speram…
Daca e cu ciuperci, nu refuz:)Mmm, tare buna e!Pup!
Licuta ma bucur ca ti-a placut!
Mmm ce buna o fi…
Trebuie sa o incerci si tu!
E super salata asta! Imi place tare mult.
Langa maioneza din soia, am făcut și salata ăsta.. Am renunțat doar la lingura de muștar, și nu am cântărit cartofii și ciupercile.. dar a iesit absolut Delicioasa!!!! Pupici
PS: nu mai am eu timp de pozat si postat, dar de probat da! 🙂
<3