Rosii umplute cu crema de conopida

23 noiembrie 2011Diva in Bucatarie

Rosii umplute cu crema de conopida. Rosii umplute cu crema de conopida si usturoi. Reteta de post de rosii umplute cu crema de conopida si usturoi. Aperitiv de post.

Rosii umplute cu crema de conopida si usturoi. Reteta de post de rosii umplute cu crema de conopida si usturoi. Aperitiv de post.

Reteta de rosii umplute cu crema de conopida si usturoi este o alternativa pentru clasicele rosii umplute cu vinete sau cu branza.

Le poti servi cu orice ocazie, dar cred ca se potrivesc si la masa festiva de Craciun, datorita culorilor traditionale ale craciunului: rosu, verde si alb.

Ingrediente rosii umplute cu crema de conopida si usturoi:

6 rosii medii (600 g)
500 g conopida
2 linguri maioneza (maioneza vegana – de post)
2 catei usturoi
sare
piper

Mod de preparare rosii umplute cu crema de conopida si usturoi:

Am taiat capacul de la fiecare rosie si am scos miezul cu o lingurita.

Am pregatit crema de conopida. Am fiert conopida rupta in buchetele in apa cu sare si putin lapte(daca sunteti vegani sau tineti post folositi lapte de soia).

Cand a intrat usor furculita in tulpina buchetului de conopida am oprit focul si le am scurs conopida, apoi am lasat-o sa se raceasca.

Am pasat conopida pana am obtinut un piure.

Am adaugat maioneza (poate fi orice fel de maioneza, chiar si fara oua sau doau 2-3 linguri ulei), usturoi, sare, piper si marar tocat.

Puteti pune si iaurt, daca vrei ca aceasta compozitie sa fie putin mai light.
Am umplut rosiile cu crema de conopida.

Arata frumos si sunt gustoase. Un aperitiv simplu, racoritor si gustos.

Pofta buna!

Ma gasesti si pe  INSTAGRAM.

Pagina mea de  Facebook  este  aici.

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *