fbpx

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI MARAR

October 1, 2011 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

8 ardei Kapia colorati diferit
300 g branza telemea rasa
200 g branza de vaci
100 g crema branza Philadelphia
50 g unt
1 legatura mare marar tocat
piper
sare – optional

PREPARARE:

Mixam cele 3 tipuri de branza cu untul si mararul tocat marunt. Asezonam cu piper, amestecam, apoi verificam daca mai este nevoie de sare.

Umplem ardeii cu aceasta compozitie. Ii lasam la rece o ora, apoi ii putem taia in sferturi, in jumatati sau rondele.

Pofta buna!

Comentarii

  • Si eu fac la mesele festive ardei umpluti, doar ca noua ne place cu urda sarata. Mi`ai facut pofta 🙂 Te pup

    • diva in bucatarie

      Simona si eu fac cu mai multe tipuri de branza… Pup

  • ce frumos arata!!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Adina!

  • Alice

    …si noi facem…inca de prin anii ’70…da-i punem in rosii(scobite,evident)…nu era moda ardeilor…

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *