Pulpe de pui cu mustar si smantana
Pulpe de pui cu mustar
. Pulpe de pui cu mustar. Pulpe de pui cu mustar si smantana. reteta pulpe de pui cu mustar. Pulpe de pui cu mustar diva in bucatarie

Ingrediente:
4 pulpe de pui intregi
2 linguri mustar
200 g smantana
1 ceasca supa pui
4 fire cimbrisor
cateva frunze de tarhon
1 catel usturoi
sare
piper
ulei de masline
Mod de preparare pulpe de pui cu mustar si smantana:
Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar.
Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem intr-un vas termorezistent.
Punem verdeturi pe fiecare pulpa, turnam supa in vas, apoi adaugam usturoiul taiat in 4-6 bucatele si stropim pulpele cu ulei.
Acoperim vasul cu o folie de staniol si il punem in cuptor la 200°C pentru 30 minute. Dupa acest timp scoatem folia, adaugam smantana si continuam sa coacem pulpele pana se rumenesc pe ambele parti.
Le servim calde, cu o garnitura de cartofi copti, piure de cartofi sau orez, peste care punem putin sos.
Pofta buna!
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube
am mai auzit de marinata cu mustar pentru carne de pui dar n-am incercat inca.foarte interesanta de altfel.o zi minunata!
Hm… arata foarte bine si banuiesc ca sunt si foarte gustoase.
Multumesc Sarah! Incearca si vei vedea cat e de bun! O zi frumoasa si tie!
Simona sunt asa de fragede ca se topesc…
Delicios!Mustarul si smantana imbogatesc puiul…
multumesc!