fbpx

RETETE RECENTE

PULPE DE PUI CU MUSTAR SI SMANTANA

July 20, 2011 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

4 pulpe de pui intregi
2 linguri mustar
200 g smantana
1 ceasca supa pui
4 fire cimbrisor
cateva frunze de tarhon
1 catel usturoi
sare
piper
ulei de masline

PREPARARE:

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem intr-un vas termorezistent. Punem verdeturi pe fiecare pulpa, turnam supa in vas, apoi adaugam usturoiul taiat in 4-6 bucatele si stropim pulpele cu ulei.

Acoperim vasul cu o folie de staniol si il punem in cuptor la 200°C pentru 30 minute. Dupa acest timp scoatem folia, adaugam smantana si continuam sa coacem pulpele pana se rumenesc pe ambele parti.

Le servim calde, cu o garnitura de cartofi copti, piure de cartofi sau orez, peste care punem putin sos.

Pofta buna!

Comentarii

  • am mai auzit de marinata cu mustar pentru carne de pui dar n-am incercat inca.foarte interesanta de altfel.o zi minunata!

  • Hm… arata foarte bine si banuiesc ca sunt si foarte gustoase.

  • diva in bucatarie

    Multumesc Sarah! Incearca si vei vedea cat e de bun! O zi frumoasa si tie!

  • diva in bucatarie

    Simona sunt asa de fragede ca se topesc…

  • Delicios!Mustarul si smantana imbogatesc puiul…

  • diva in bucatarie

    multumesc!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *