INGREDIENTE:
4 pulpe de pui intregi
2 linguri mustar
200 g smantana
1 ceasca supa pui
4 fire cimbrisor
cateva frunze de tarhon
1 catel usturoi
sare
piper
ulei de masline
PREPARARE:
Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem intr-un vas termorezistent. Punem verdeturi pe fiecare pulpa, turnam supa in vas, apoi adaugam usturoiul taiat in 4-6 bucatele si stropim pulpele cu ulei.
Acoperim vasul cu o folie de staniol si il punem in cuptor la 200°C pentru 30 minute. Dupa acest timp scoatem folia, adaugam smantana si continuam sa coacem pulpele pana se rumenesc pe ambele parti.
Le servim calde, cu o garnitura de cartofi copti, piure de cartofi sau orez, peste care punem putin sos.
Pofta buna!
am mai auzit de marinata cu mustar pentru carne de pui dar n-am incercat inca.foarte interesanta de altfel.o zi minunata!
Hm… arata foarte bine si banuiesc ca sunt si foarte gustoase.
Multumesc Sarah! Incearca si vei vedea cat e de bun! O zi frumoasa si tie!
Simona sunt asa de fragede ca se topesc…
Delicios!Mustarul si smantana imbogatesc puiul…
multumesc!