Pandispan cu cirese si mac
Pandispan cu cirese si mac

Pandispan cu cirese si mac, reteta foarte simpla de desert de vara
Mai multe retete cu cirese:
INGREDIENTE:
6 oua
300 g zahar
300 g faina
150 ml ulei
1 plic praf de copt
2 linguri mac
2 linguri cacao
1 lingurita esenta de vanilie
1 lingurita rasa coaja rasa portocala
2 linguri suc lamaie
aprox. 300 g cirese (fara samburi)
PREPARARE:
Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si continuam sa mixam pana se topeste zaharul. Incorporam galbenusurile (pe rand sau toate odata) si amestecam usor cu o lingura sau un tel.
Adaugam pe rand uleiul, esenta de vanilie, coaja de portocale, praful de copt si faina, pe care le amestecam cu lingura usor pana se omogenizeza compozitia.
Turnam o parte din aluat intr-un castron in care adaugam cacao. Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. In restul de aluat punem sucul de lamaie si semintele de mac, apoi il punem peste cel de cacao. Presaram ciresele date prin foarte putina faina.
Coacem pandispanul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 45-60 de minute. Puteti face testul cu scobitoarea pentru a verifica daca este copt dupa 45 de minute.
Pofta buna!
Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube
am si eu o reteta de praji cu mac si caise care ne-a placut mult si ar trebui sa o fac din nou !!!
e super reteta ta !!!
Multumesc!
imi place ideea de blat bicolor!
Multumesc, am vrut sa fie putin iesit din tiparul cu care erau obisnuiti ai mei…
Yummy, ce bun o fi! Uite niste biscuitzei simpatici cu bombonici M&M: http://www.fashezine.com/2011/07/sunday-breakfast-m-cookies-with-cofee.html
Ce bine arata. Sigur e delicioasa.
Irina mie imi place foarte mult.
Fabuloasa !!!! Si foarte usor de facut !!!
cam ce cantitate de cirese trebuie?
multumesc 🙂
aprox. 300 g (fara samburi)