Dulceata de visine
Dulceata de visine
Dulceata de visine
Ingrediente:
1 kg visine
600 g zahar
sucul de la 1 lamaie
200 ml apa
Mod de preparare dulceata de visine:
Spalam visinele si le scoatem samburii. Punem 70-80g zahar peste ele si le lasam peste noapte la frigider.
Fierbem un sirop din apa si zahar, pana acesta devine gros. Punem visinele (cu siropul lasat) peste acesta, adaugam sucul de lamaie si lasam sa fiarba in jur de 80-90 minute. Luam spuma cat de des este nevoie.
Cand dulceata se leaga o luam de pe foc. Vom face proba cu o cateva picaturi de dulceata pe o farfurie. O punem in borcanele spalate, pe care le-am tinut caldute la 100°C in cuptor.
Este dulceata mea preferata pentru clatite!
Pofta buna va doresc!
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube
vai ce buna e !!!!
Asa este!!!
Vad ca ai fost harnicuta la conserve!Eu o sa stau prost la dulceturi anul asta pentru ca am fost tare lenesa!
M-am grabit sa fac ceva pt iarna, pentru ca am fost plecata in vacanta pana de curand….
O dulceata foarte buna ..bravo!
MULTUMESC!
Pot sa zic ca o ador!
Si eu!