TUICA FIARTA

January 23, 2011 | CATEGORIA

Tuica fiarta este una din bauturile pe care romanii o servesc cu placere in perioada iernii.
Se spune ca poate vindeca raceala de sezon si scade riscul de a face pneumonie, dar o puteti consuma si inainte de masa – in cantitati mici!

INGREDIENTE:

500 ml tuica
cateva boabe de piper
1/4 lingurita cuisoare
1 varf cutit scortisoara
60 g zahar sau 2 lingurite de miere de albine

PREPARARE:

Punem la fiert tuica impreuna cu mirodeniile si zaharul. Acoperim ibricul cu un capac si lasam sa fiarba in clocot 2 minute. Luam de pe foc si servim fierbinte.
Noroc!

Comentarii

  • Noroc!
    🙂

    • diva in bucatarie

      Noroc Marcel!

  • andrei

    buna, buna…
    cred ca si palinca poate fi folosita … 🙂

    • diva in bucatarie

      Cu siguranta si o palinca este f buna!

    • Felicia

      palinca ia foc daca o fierbi, este prea tare si risti sa dai foc fara sa vrei !

  • Marius

    No’ servus

    • diva in bucatarie

      Servus!

  • radu

    Atentie ,o tuica fiarta gustoasa e daca pui 2,3,.frunze de leustean…

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *