Clatite cu ciuperci

24 ianuarie 2011Diva in Bucatarie

Clatite cu ciuperci

Clatite cu ciuperci, reteta simpla pe care o pregateam cand eram studenta, era preferata colegilor mei cand stateam sa invatam impreuna. Din fericire ii place si copilului meu, asa ca o pregatesc si in zilele in care vrem ceva usor pentru cina.

INGREDIENTE:
(pentru 8 clatite)

8 clatite sarate

Umplutura clatite:
700-800 g ciuperci din conserva

1 ceapa mare

2 linguri ulei

20 g unt

cateva fire de patrunjel

4 linguri sos béchamel

120 g mozzarella rasa (sau cascaval ras)

sare

piper

pentru servit: smantana, cascaval ras, patrunjel – optional

PREPARARE:

Calim ceapa tocata marunt si ciupercile in unt si ulei. Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat, sosul bechamel si mozzarella (cascaval) . Amestecam pana se omogenizeaza.

clatite-cu-ciuperci-1clatite-cu-ciuperci-2

Compozitia rezultata o lasam sa se raceasca. Umplem clatitele, le rulam astfel incat sa avem capetele in interior. Le punem intr-un vas termorezistent, le stropim cu putina smantana si le coacem 10-15 minute la 200°C.

clatite-cu-ciuperci-3clatite-cu-ciuperci-4

Le servim caldem dupa ce presaram putin cascaval ras.
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *