fbpx

RETETE RECENTE

PASTE CU SPANAC SI MIGDALE

November 23, 2010 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

300 g paste
500 g spanac
1 telina mica
1 morcov mic
1 ceapa
1 catel usturoi
2 maini de migdale proaspete
60 ml ulei de masline.

PREPARARE:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare si o lingura de ulei. Intre timp calim ceapa, usturoiul, cateva migdale macinate, telina si morcovul in 2 linguri de ulei.
Adaugam spanacul pe care il calim putin. Punem o cana de apa si fierbem pana scade.

Luam pastele de pe foc, le scurgem si le amestecam cu o lingura de ulei. Le punem in farfurie. Peste acestea punem spanacul si ornam cu felii de migdale.

Pofta buna!

Comentarii

  • diva in bucatarie

    🙂

Leave a Reply to diva in bucatarie Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *