Paste cu spanac si migdale

23 noiembrie 2010Diva in Bucatarie

Paste cu spanac si migdale. Adaugam spanacul pe care il calim putin. Punem o cana de apa si fierbem pana scade.

INGREDIENTE:

300 g paste
500 g spanac
1 telina mica
1 morcov mic
1 ceapa
1 catel usturoi
2 maini de migdale proaspete
60 ml ulei de masline.

PREPARARE:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare si o lingura de ulei. Intre timp calim ceapa, usturoiul, cateva migdale macinate, telina si morcovul in 2 linguri de ulei.
Adaugam spanacul pe care il calim putin. Punem o cana de apa si fierbem pana scade.

Luam pastele de pe foc, le scurgem si le amestecam cu o lingura de ulei. Le punem in farfurie. Peste acestea punem spanacul si ornam cu felii de migdale.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *