Paste cu spanac si migdale

23 noiembrie 2010Diva in Bucatarie

Paste cu spanac si migdale

INGREDIENTE:

300 g paste din grau dur fara oua
500 g spanac congelat
1 telina mica
1 morcov mic
o ceapa
1 catel usturoi
2 maini de migdale proaspete
60 ml ulei de masline.

PREPARARE:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare si o lingura de ulei. Intre timp calim ceapa, usturoiul, cateva migdale macinate, telina si morcovul in 2 linguri de ulei.
Adaugam spanacul pe care il calim putin. Punem o cana de apa si fierbem pana scade.

Luam pastele de pe foc, le scurgem si le amestecam cu o lingura de ulei. Le punem in farfurie. Peste acestea punem spanacul si ornam cu felii de migdale.

Pofta buna!

Te invit sa ma urmaresti si pe canalul de YouTube

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *