fbpx

RETETE RECENTE

BARCUTE – DE POST

November 21, 2010 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

2 ardei grasi
1 ceapa mica
1 morcov
1 felie ardei kapia
1 ceasca de orez
2 linguri de vin alb
4-5 nuci
cateva masline fara samburi
2 fire de patrunjel
sare
piper

PREPARARE:

Calim ceapa si apoi adaugam morcovul ras si ardeiul kapia tocat marunt. Adaugam orezul si il calim putin. Turnam apoi o cana de apa, vinul si condimentam cu sare si piper. Cand scade apa si orezul este fiert luam de pe foc si adaugam nucile tocate grosolan.

Umplem ardeii, pe care i-am taiat in jumatate si i-am curatat de samburi, cu orez. Ornam cu masline si patrunjel. Ii punem intr-o tava unsa cu ulei si ii dam la cuptor pentru 15 minute la 200°C.

Pofta buna!

Comentarii

  • Fotografiile sunt atat de bune, incat numai privindu-le ti se face pofta. Am sa vad daca reusesc si eu sa pun in practica reteta propusa de tine.
    Felicitari!

    • diva in bucatarie

      Multumesc!!! Merita sa incerci reteta, este rapida si cred ca ii va placea si lui Dan! te pup!!!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *