Barcute – de post

21 noiembrie 2010Diva in Bucatarie

Barcute – de post.

INGREDIENTE:

2 ardei grasi
1 ceapa mica
1 morcov
1 felie ardei kapia
1 ceasca de orez
2 linguri de vin alb
4-5 nuci
cateva masline fara samburi
2 fire de patrunjel
sare
piper

PREPARARE:

Calim ceapa si apoi adaugam morcovul ras si ardeiul kapia tocat marunt. Adaugam orezul si il calim putin. Turnam apoi o cana de apa, vinul si condimentam cu sare si piper. Cand scade apa si orezul este fiert luam de pe foc si adaugam nucile tocate grosolan.

Umplem ardeii, pe care i-am taiat in jumatate si i-am curatat de samburi, cu orez. Ornam cu masline si patrunjel. Ii punem intr-o tava unsa cu ulei si ii dam la cuptor pentru 15 minute la 200°C.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *