Supa vampirului

26 octombrie 2010Diva in Bucatarie

Supa vampirului

2 linguri ulei de măslineSupa vampirului

Supa vampirului este o reteta delicioasa de supa de rosii, decorata cu bile de mozzarella.

Pentru ca duminica copiii vor sarbatori Halloween-ul, m-am gandit ca nu ar strica sa ii distram si cu o supa pe care am numit-o „supa vampirului”.

Globii oculari intr-un lichid rosu par a fi o tematica des intalnita la petrecerile celor de peste ocean.

INGREDIENTE:

2 cutii de rosii decojite

1 ceapa mare

1 morcov mare

2 linguri ulei de măsline

1 dovlecel

1 pastarnac

2 linguri ulei de măsline

2 lingurite de pasta de tomate

1 lingurita zahar

sare si piper dupa gust

100 ml supa de pui

4 sfere mozzarella

4 masline verzi cu pasta de ardei roşu

1 ardei iute

PREPARARE:

Fierbem timp de 10 minute rosiile, pasta de tomate, ceapa, morcovul, dovlecelul, pastarnacul si condimentam cu sare, piper. Se toarnă uleiul dupa primele 2 minute de fiert. Tot atunci adaugam si zaharul. Luam de pe foc si lasam sa raceasca. Cu ajutorul unui blender pasam supa. Cei care iubesc mancarea condimentata pot adauga un ardei rosu iute la pasat.

Punem supa in bol si o decoram cu sfere de mozzarella peste care am pus masline verzi cu pasta de ardei rosu.

HAPPY HALLOWEEN!

Mai multe retete de Halloween:

  1. chiftelute crabi
  2. chifle paianjeni
  3. mumii din carnati

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *