Vinete cu mozzarella

13 august 2010Diva in Bucatarie

Vinete cu mozzarella. Taiem vinetele in felii cu o grosime de aproximativ 1 cm si le prajim la gratar.

INGREDIENTE:

2 vinete mari
100 g mozzarella
4 rosii medii
1 capatana ustoroi
2 linguri ulei de masline
sare, piper

PREPARARE:

Taiem vinetele in felii cu o grosime de aproximativ 1 cm si le prajim la gratar.

vinete-cu-mozzarella-si-rosii-01

Pregatim mujdeiul in care adaugam ulei de masline. Inbibam feliile de vinete in mujdei (sau le ungem cu o pensula) si le punem in tava pe hartie de copt. Saram, piperam, apoi aranjam mozzarella peste feliile de vinete. Facem topping din bucatele de rosii.

vinete-cu-mozzarella-si-rosii-02

Coacem vinetele la 200°C pana se topeste mozzarella (cam 8-10 minute, daca cuptorul este preancalzit). Putem pregati in acest fel si dovleceii. Servim vintele cu mozzarella si rosii calde.

vinete-cu-mozzarella-si-rosii-00

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *