Vinete cu mozzarella
Vinete cu mozzarella. Taiem vinetele in felii cu o grosime de aproximativ 1 cm si le prajim la gratar.
INGREDIENTE:
2 vinete mari
100 g mozzarella
4 rosii medii
1 capatana ustoroi
2 linguri ulei de masline
sare, piper
PREPARARE:
Taiem vinetele in felii cu o grosime de aproximativ 1 cm si le prajim la gratar.
Pregatim mujdeiul in care adaugam ulei de masline. Inbibam feliile de vinete in mujdei (sau le ungem cu o pensula) si le punem in tava pe hartie de copt. Saram, piperam, apoi aranjam mozzarella peste feliile de vinete. Facem topping din bucatele de rosii.
Coacem vinetele la 200°C pana se topeste mozzarella (cam 8-10 minute, daca cuptorul este preancalzit). Putem pregati in acest fel si dovleceii. Servim vintele cu mozzarella si rosii calde.
Pofta buna!
ce bunatate, cred ca le ung si cu putin ulei inainte de a le frige pe grill !
Cum iti place tie…