Salata de paste primavera

10 august 2010Diva in Bucatarie

Salata de paste primavera. Se fierb pastele conform in structiunilor de pe pachet, in apa cu sare si putin ulei.

INGREDIENTE  SALATA DE PASTE PRIMAVERA:

400g paste farfalle tricolore
200g sunca de praga
100 g masline fara samburi, si cateva masline cu samburi pentru decor
100g rosii cherry, taiate in jumatate
1 castravete verde mai mare
150 g branza telemea
doua cuburi de unt
1-2 linguri ulei de masline
sare, piper

PREPARARE SALATA DE PASTE PRIMAVERA:

Se fierb pastele conform in structiunilor de pe pachet, in apa cu sare si putin ulei.
Cand pastele sunt gata se scurg de apa si peste ele aruncam doua cuburi de unt, cam cat doua linguri mari, care se vor topi si vor da un gust foarte bun.
Adaugam restul de ingrediente si amestecam usor, astfel incat sa nu rupem pastele.
Decoram cu masline si rosii cherry. Putem adauga cand servim, in farfurie, putin parmezan ras.

Pofta Buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *