Fursecuri batoane in doua culori

6 august 2010Diva in Bucatarie

Fursecuri batoane in doua culori. Fursecuri batoane in doua culori. Reteta fursecuri batoane in doua culori. Fursecuri fragede. fursecuri batoane reteta diva

Fursecuri batoane in doua culori. Reteta fursecuri batoane in doua culori. Fursecuri cu vanilie si cacao. Cum sa faci fursecuri batoane in doua culori. Fursecuri in doua culori. Fursecuri fragede.

Sunt fragede si foarte gustoase. Au o prezentare frumoasa. De Craciun le poti da forma de bastoane si le agati in brad.

Daca iti plac si tie fursecurile iti racomand sa incerci si alte retete:

Iata lista de ingrediente si modul de preparare pentru reteta de fursecuri batoane in doua culori:

Ingrediente fursecuri batoane in doua culori:

350 g faina 000

1 praf de sare

100 g unt

150 g zahăr

2 oua

2 linguri pudra de cacao

1 lingurita extract de vanilie

Mod de preparare fursecuri batoane in doua culori:

Am mixat untul cu zaharul.

Am adaugat  ouale intregi si extractul de vanilie. Am continuat sa mixez pana s-a omogenizat compozitia.

Am adaugat faina si un praf de sare. Am amestecat bine.
Compozitia obtinuta am impartit-o in doua jumatati.

In una din ele am pus pudra de cacao. Am framantat aluatul pana s-a colorat compozitia.

Din cele doua jumatati am realizat 2 bile. Le-am invelit si le-am pus in frigider pentru o ora.

Dupa ce le-am scos din frigider, am preincalzit cuptorul la 180°C.

Am tapetat tava cuptorului cu hartie de copt.

Din cele bucati de aluat am facut 2 rulouri. Le-am pus una langa alta, le-am rasucit si le-am pus pe masa de lucru. Le-am taiat in batoane de marime egala.

Le-am aranjat in tava cu putin spatiu intre ele, pentru ca acestea vor creste un pic. Le-am copt timp de 12-13 minute.

Dupa coacere le-am lasat sa se raseasca pe un gratar.

Copiilor le-au placut foarte mult! Sper ca o sa iti placa si tie!

Pofta buna!

Ma gasesti si pe INSTAGRAM.

Pagina de Facebook o gasesti daca apesi aici.

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uitati sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *