Tort cu capsune

6 august 2010Diva in Bucatarie

Tort cu capsune. Acesta este cel mai simplu si mai rapid tort pe care il puteti face, fara sa punem la socoteala ca este foarte delicios.

Acesta este cel mai simplu si mai rapid tort pe care il puteti face, fara sa punem la socoteala ca este foarte delicios.

Blatul este un pandispan clasic. Il taiem asfel incat sa obtinem 2 felii egale.

Pentru crema folosim 400g branza Philadelphia, 200g zahar, intaritor frisca , un plic zahar vanilat si ½kg de capsune pentru crema + ½ kg capsune pentru decor.

Se amesteca toate ingredientele si compozitia obtinuta se pune peste prima felie de blat, apoi punem felii de capsune, punem al doilea blat si repetam operatiunea. Se lasa la frigider peste noapte.
Iata ce a iesit:


Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *