Pastrav cu smantana si tarhon

9 august 2011Diva in Bucatarie

Pastrav cu smantana si tarhon. Spalam si uscam fileurile de pastrav, le condimentam cu sare si piper, punem feliute colorate de rosii, verdeturi si lamaie.

INGREDIENTE:

6 fileuri de pastrav
o jumatate de lamaie
2 rosii (eu am pus una de culoare portocalie si una rosie)
150 g de smantana
cimbrisor
tarhon
sare
piper
ulei de masline

PREPARARE:

Spalam si uscam fileurile de pastrav, le condimentam cu sare si piper, punem feliute colorate de rosii, verdeturi si lamaie.

Pliem pestele, il stropim cu smantana si ulei de masline, stoarcem putina lamaie, preasaram putin tarhon tocat si dam la cuptor.

Dupa 5 minute adaugam foarte putina apa, acoperim cu o folie de staniol si il lasam inca 15 minute la 200°C.

Servim imediat cu cartofi natur, stropind pestele si cartofii cu sosul de smantana si putina zeama de lamaie.

Daca nu sunteti fani ai verdeturilor, indepartati-le cand serviti pestele, pentru ca acesta este deja patruns de aroma lor.

Pofta buna!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

    1. Si mie imi place ff mult pestele. Din pacate nici sotul, nici copilul, nu sunt amatori, asa ca fac mai rar -pentru mine si mama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *