Pastrav cu smantana si tarhon
Pastrav cu smantana si tarhon
Pastrav cu smantana si tarhon, reteta savuroasa
Reteta de pastrav cu smantana si tarhon se face simplu si usor. Este perfecta pentru pranz sau cina.
Am folosit fileuri de pastrav.
Ingrediente:
6 fileuri de pastrav
o jumatate de lamaie
2 rosii (eu am pus una de culoare portocalie si una rosie)
150 g de smantana
cimbrisor
tarhon
sare
piper
ulei de masline
Mod de preparare:
Am spalat si uscat fileurile de pastrav, apoi am preincalzit cuptorul al 200°C.
Am condimentat fileurile cu sare si piper.
Peste acestea am pus felii colorate de rosii, verdeturi si lamaie.
Am pliat pestele de la jumatate, acoperind rosiile.
Am pus peste acesta smantana si ulei de masline, cateva felii de lamaie si am presarat putin tarhon tocat.
Apoi am pus pestele in cuptor.
Dupa 5 minute am adaugat foarte putina apa si am acoprit cu o folie de staniol,
Am lasat pestele inca 15 minute la 200°C.
Servire
Pastravul cu smantana si tarhin se mananca imediat.
Pe post de garnitura poti alege cartofi natur, orez sau legume la gratar.
Pofta buna!
Ma gasiti si pe INSTAGRAM.
Pagina mea de Facebook este aici.
Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.
Excelent pastravul!Frumoasa prezentare,pupici!
Multumesc Flory! Pupici
Delicios!
Multumesc, Dana!
Peste!Si eu ajung acum!Sper ca mai e ceva…:)
ok, pun masa! Pupici
Foarte bine arata, imi place pastravul, excelent arata! Pupicei!
Multumesc Adela! Pupici
Arata grozav!!!Iubesc la nebunie pestele! Te pup!
Si mie imi place ff mult pestele. Din pacate nici sotul, nici copilul, nu sunt amatori, asa ca fac mai rar -pentru mine si mama.