google plus pinterest twitter

ADS 1 code

FILE DE PASTRAV CU PIURE DE TELINA

24 Feb 2011

INGREDIENTE:
Pentru piure de telina – 2 portii:

1 telina mare
1 ceapa de marime medie
2 linguri ulei de masline
2 linguri vin alb
1 cub de unt
sare
piper

Peste : file de pastrav, 4-5 linguri ulei de masline

PREPARARE:

Telina o punem la fiert. Intre timp calim ceapa taiata foarte marunt in uleiul de masline. Peste aceasta turnam vinul si lasam sa fiarba 1 minut. Cand telina este fiarta o pasam. Integram ceapa calita si untul, asezonam cu sare si piper si mixam pana se omegenizeaza compozitia.

Pentru a praji pestele nu trebuie decat sa incingem foarte bine uleiul, astfel incat sa nu se lipeasca. Prajim patravul pe ambele parti 4- 5 minute.
Il punem peste pireul de telina si il servim cald.
Pofta buna!

2 Comentarii

  1. Claudia says:

    Ce reteta simpla si gustoasa!

    1. diva in bucatarie says:

      Va multumesc!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner ADS 3 inner