File de pastrav cu piure de telina

24 februarie 2011Diva in Bucatarie

File de pastrav cu piure de telina

INGREDIENTE:
Pentru piure de telina – 2 portii:

1 telina mare
1 ceapa de marime medie
2 linguri ulei de masline
2 linguri vin alb
1 cub de unt
sare
piper

Peste : file de pastrav, 4-5 linguri ulei de masline

PREPARARE:

Telina o punem la fiert. Intre timp calim ceapa taiata foarte marunt in uleiul de masline.

Peste aceasta turnam vinul si lasam sa fiarba 1 minut. Cand telina este fiarta o pasam.

Adaugam ceapa calita si untul, asezonam cu sare si piper si mixam pana se omegenizeaza compozitia.

Pentru a praji pestele nu trebuie decat sa incingem foarte bine uleiul, astfel incat sa nu se lipeasca.

Prajim patravul pe ambele parti 4- 5 minute.
Il punem peste pireul de telina si il servim cald.
Pofta buna!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *