RETETE RECENTE

FILE DE PASTRAV CU PIURE DE TELINA

februarie 24, 2011 | CATEGORIA

INGREDIENTE:
Pentru piure de telina – 2 portii:

1 telina mare
1 ceapa de marime medie
2 linguri ulei de masline
2 linguri vin alb
1 cub de unt
sare
piper

Peste : file de pastrav, 4-5 linguri ulei de masline

PREPARARE:

Telina o punem la fiert. Intre timp calim ceapa taiata foarte marunt in uleiul de masline.

Peste aceasta turnam vinul si lasam sa fiarba 1 minut. Cand telina este fiarta o pasam.

Adaugam ceapa calita si untul, asezonam cu sare si piper si mixam pana se omegenizeaza compozitia.

Pentru a praji pestele nu trebuie decat sa incingem foarte bine uleiul, astfel incat sa nu se lipeasca.

Prajim patravul pe ambele parti 4- 5 minute.
Il punem peste pireul de telina si il servim cald.
Pofta buna!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Comentarii

  • Claudia

    Ce reteta simpla si gustoasa!

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *