Somon afumat cu ridichi

18 mai 2011Diva in Bucatarie

Somon afumat cu ridichi. Taiem bucatile de somon afumat in felii, pe lungime. Le asezam pe un platou. Presaram peste acestea felii de ridichi si ceapa verde, apoi seminte de mac.

Un platou usor de pregatit pentru mesele festive, sau chiar o simpla masa in familie. Arata ca o salata si, cu siguranta este o alta prezentare decat cea obisnuita pentru somonul afumat.

INGREDIENTE:

200 g somon afumat
3-4 ridichi
1 ceapa verde – folosim si ceva din partea verde
1 lingurita mac

Dressing:
1 lingura ulei de masline
1 lingura zeama de lamaie

PREPARARE:

Taiem bucatile de somon afumat in felii, pe lungime. Le asezam pe un platou. Presaram peste acestea felii de ridichi si ceapa verde, apoi seminte de mac.
La sfarsit stropim cu dressingul. Lasam 30 de minute la rece, apoi putem servi.

Pofta buna!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *