fbpx

RETETE RECENTE

SOMON AFUMAT CU RIDICHI

May 18, 2011 | CATEGORIA

Un platou usor de pregatit pentru mesele festive, sau chiar o simpla masa in familie. Arata ca o salata si, cu siguranta este o alta prezentare decat cea obisnuita pentru somonul afumat.

INGREDIENTE:

200 g somon afumat
3-4 ridichi
1 ceapa verde – folosim si ceva din partea verde
1 lingurita mac

Dressing:
1 lingura ulei de masline
1 lingura zeama de lamaie

PREPARARE:

Taiem bucatile de somon afumat in felii, pe lungime. Le asezam pe un platou. Presaram peste acestea felii de ridichi si ceapa verde, apoi seminte de mac.
La sfarsit stropim cu dressingul. Lasam 30 de minute la rece, apoi putem servi.

Pofta buna!

Comentarii

  • simplu si sanatos , dar nu in ultimul rand … plin de culoare !!!

  • diva in bucatarie

    Multumesc!!!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *