6 lucruri de știut despre oja semipermanentă

7 iunie 2023Diva in Bucatarie

6 lucruri de știut despre oja semipermanentă. Din acest motiv trebuie să treci la oja semipermanentă. Nu se usucă la aer și necesită truse de manichiură, dar cel puțin este fiabilă și eficientă.

oja semipermanenta

Ești dependentă de manichiură, dar te-ai săturat să fii mereu nevoită să faci retușuri zilnice. Avem vești bune pentru tine. Revoluția lacurilor semipermanente te eliberează de unghiile inestetice după doar 3 zile de aplicare. De acum înainte, aceste geluri sunt soluția pentru a fi frumoasă până în vârful unghiilor fără niciun efort deosebit. Lacul semipermanent rezista tuturor agresiunilor și poti purta o manichiură frumoasă, precum și o pedichiură perfectă săptămâni de zile. Ai intrebări? Îți răspundem în acest articol.

1.   Compoziția lacului semipermanent

Oja semipermanentă este un gel acrilic pentru unghii. Este compusă din polimeri, diluanți, agenți filmogeni și pigmenți. Polimerii sunt molecule sintetice care acționează în prezența luminii UV sau LED. Se leagă împreună pentru a se solidifica. Plastifianții sunt responsabili pentru starea lichidă a lacului, în timp ce agenții filmogeni dau o aplicare omogenă. Desigur, pigmenții sunt întotdeauna prezenți pentru a oferi diferite culori ale gelurilor pentru unghii.

oja semipermanentă 2

credit photo: pixabay.com

2.   Un lac de lunga durată

Chiar dacă arată ca un lac clasic, lacul semipermanent este mult mai eficient. Lacul clasic se desprinde după o săptămână sau chiar 3 zile. Ajungi cu unghii urâte dacă nu îl ștergi. Această problemă este acum rezolvată. Într-adevăr, o ojă semipermanentă durează mai mult. Pentru produsele entry-level, îți poți păstra manichiura pentru unghii timp de 2 săptămâni. În plus, gelurile de unghii de calitate profesională rămân aproximativ 18 zile și rezistă tuturor atacurilor.

3.   Lac semipermanent, este mai lucios

Pe lângă durabilitatea sa, oja cu gel este mai strălucitoare decât omologul său clasic. Permite aplicarea ușoară, cu culori mai vii și strălucitoare. Aspectul său nu se estompează nici după 3 săptămâni. Vei avea o manichiură perfectă ca în prima zi, până când te decizi să o dai jos.

4.   Un lac mai puțin agresiv

Dacă vrei să ai unghii lăcuite mult timp respectându-ți unghiile, lacul semipermanent este un bun compromis. Pe de o parte, oja obișnuită se desprinde cu ușurință, așa că va trebui să utilizezi un agent de îndepărtare a lacului de unghii în mod regulat, dacă nu zilnic.

5.   Lac transparent, un lac care economisește timp

Iubitorii de lac de unghii cunosc constrângerea factorului timp. Aplicarea poate dura ore între diferitele straturi, rectificări și timp de uscare. Aplicarea lacului de unghii permanent îți va lua doar câteva minute. În plus, nu îți vei face griji pentru manichiura ta în următoarele 3 săptămâni. Ai mai mult timp și pentru alte activități, mai ales că lacul tău nu îți mai dă motive de stres.

6.   Uscare rapidă

Lacul clasic ți-a dat bătăi de cap. Unghiile nu se usucă prea repede. Trebuie să aștepți ore întregi pentru ca oja să se usuce complet și nu poți face nimic cu mâinile. Cel mai rău este când trebuie să le folosești urgent și îți strici manichiura. Ai două opțiuni. Fie începi de la început, fie renunți la ideea de a avea unghiile colorate săptămâna asta pentru că te grăbești.

Din acest motiv trebuie să treci la oja semipermanentă. Nu se usucă la aer și necesită truse de manichiură, dar cel puțin este fiabilă și eficientă.

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *