Am un vis: să transform coliva în desert național! provocare lansată de lion’s dream

20 ianuarie 2022Diva in Bucatarie

Am un vis: să transform coliva în desert național! provocare lansată de lion’s dream. Care va pune coliva pe lista delicateselor naționale. Așa cum e baklavaua în Istanbul sau pasteis de nata în Lisabona.

lionsdream-square

Am un vis: să transform coliva în desert național!

 

Colivăria Anei și a Ioanei încă nu există, dar are toate șansele să devină realitate anul acesta. Ar fi un loc care să ridice, în sfârșit, coliva la rang de desert național.

Care va pune coliva pe lista delicateselor naționale. Așa cum e baklavaua în Istanbul sau pasteis de nata în Lisabona.

Colivăria Anei și a Ioanei – cu nenumărate sortimente de colivă – va fi un loc de bifat pentru orice turist străin care ajunge în București.

Tu ce ai visa de 10.000 de Euro? Aceasta a fost invitația la care au răspuns imediat și care le-a deschis drumul spre a-și vedea acest vis cu ochii.

Provocare lansată de Lion’s Dream – o competiție internă a grupului Publicis Groupe România, la care au fost înscrise nu mai puțin de 140 de visuri nelegate de work ale angajaților, printre care și visul lor.

Premiul cel mare: 10.000 de euro pentru îndeplinirea visului câștigător (care s-a dovedit a fi chiar acesta, cu colivăria).

Publicis Groupe România s-a angajat să le finanțeze cu cei 10.000 de Euro promiși, dar a mai ales să susțină și alte 7 visuri extrem de diferite: înființarea unui club de handbal amator pentru copii, susținerea unui centru de terapie cu animale, furnizarea de table smart pentru un centru de recuperare a copiilor cu autism, prima excursie la mare a copiilor din Dallas, Vulcan ș.a.

Pregătiți-vă să priviți coliva cu alți ochi în curând și să o savurați ca pe un desert care sărbătorește pofta de viață.

lionsdream-square

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *