fbpx

RETETE RECENTE

CHIFTELUTE IN SOS DE MUSTAR CU SMANTANA

November 11, 2020 | CATEGORIA

Chiftelute in sos de mustar cu smantana este o reteta simpla, foarte gustoasa, rapida si usor de pregatit. Chiftelutele sunt moi, pufoase, aromate si delicioase. Mi se par cele mai bune chiftelute cu sos alb. Reteta acestor chiftele de porc imbracate in sos cremos bogat si fin de mustar si smantana este o adaptare dupa reteta chiftelelor suedeze – köttbullar si este atat de savuroasa incat va garantez ca o sa o faceti de cate ori veti avea ocazia.

Eu am folosit pentru aceasta reteta de chiftelute in sos de mustar cu smantana chiftele semipreparate.

Chiftelele din carne de porc Moldova in Bucate sunt semipreparetele de care gospodinele se vor indragosti inca de la prima experienta in bucatarie.  Sunt delicioase si usor de gatit, iar prezentarea acestora va fi pe placul intregii familii.

Cu totii ne dorim sa pregatim mancare gustoasa, cu preparate bune, garantate calitativ, dar si sa scapam rapid din bucatarie. Vascar, compania de preparate din carne si conserve, detinatoare a brandului Moldova in Bucate,  a avut o idee foarte buna, astfel incat gatitul va parea mai mult o distractie , astfle incat orice incepator in ale gatitului va reusi sa isi impresioneze familia si prietenii cu preparatele sale.

Noua linie de semipreparate Moldova in Bucate include in prezent cinci produse: Chiftele din carne de porc, Parjoale Moldovenesti, Perisoare din  carne de porc, Mici Taranesti si Carne tocata de porc si vita. Acestea sunt pregatite din carne cu origine controlata si beneficiaza de o tehnologie de productie inovatoare ce garanteaza calitati nutritive superioare si un gust delicios.

Puteti gasi aceste chiftele din carne de porc semipreparate in stare proaspata, refrigerate. Nu sunt congelate!

In acest moment sunt comercializate in reteaua de hypermarketuri Carrefour din toata tara, dar si in cele 21 magazine proprii din regiunea Moldovei.

Va las aici cateva tipsuri pentru ca aceste chiftelutele in sos de mustar cu smantana sa va iasa moi, pufoase:

  • 1. se tavalesc prin putina faina inainte de procesul de gatire
  • 2. se prajesc in putin ulei, la foc mediu, doar cat sa fie rumenite la suprafata, acestea urmand a mai fi gatite si in sos
  • 3. nu se pun multe chiftele in tigaie, pentru a avea loc sa le intoarceti
  • 4. puneti chiftelutele sa fiarba in sos in jur de 5 minute.

 

Pe post de garnitura langa aceste chiftelute in sos de mustar cu smantana puteti avea piure de cartofi, cartofi natur, legume sotate, cartofi copti, paste sau orez. Eu ales sa le servesc cu paste si mi se pare ca am facut o alegere foarte buna.

Iata lista de ingrediente si modul de preparare pentru chiftelute in sos de mustar cu smantana.

 

INGREDIENTE:

(pentru 4 persoane)

600 g chiftele din carne de porc Moldova In Bucate

50 g faina pentru tapetare

ulei pentru prajit – cat sa fie fundul tigaii acoperit

Pentru sos:

40 g unt

40 g faina

400 ml supa de pui sau de vita

200 ml smantana pentru gatit

180 g smantana grasa

sare

piper

1 lingura generoasa mustar

 

Pentru servit:

400 g tagliatelle

cateva fire de patrunjel verde

 

PREPARARE:

Va invit sa urmariti modul de preparare in reteta video de mai jos

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *