Porc cu ceapa in stil japonez

18 septembrie 2017Diva in Bucatarie

Porc cu ceapa in stil japonez. Nu-I asa ca este foarte simplu? Si va asigur ca este si foarte gustos. Sper sa o conving pe Andra sa ne mai arate si alte retete la fel de bune.

Porc cu ceapa in stil japonez l-am pregatit cu prietena mea Andra Ilias. Ne-am cunoscut acum cativa ani la un eveniment de gatit si m-a impresionat foarte tare atunci cand ne-a rugat ca ce s-a pregatit acolo sa fie dus celor care stateau pe holurile spitalelor in cazul „Colectiv”.

Oamenii cu suflet ca el ei  sunt rari si ma bucur ca pot sa am in jurul meu suflete mari si darnice. Daca vreti sa o cunoaste ti mai bine si sa vedeti ce bunatati face Andra, va invit sa ii urmariti blogul AndraIlias.ro

Dar, revenind la proiectul meu „GATESC CU PRIETENII” , Andra are si un canal de you tube „Bunatati din 5 in 10”, asa ca reteta aceasta rapida se va incadra pefect in tematica ei. Este foarte simpla, rapida, usor de pregatit si  economica! Andra a socotot ca 2 portii ajung la doar 7 lei (fara garnitura)!

Daca nu aveam probleme tehnice cu telefonul meu, care a refuzat sa ramana live mai mult de 30 secunde, probabil am fi reusit sa ne incadram in 10 minute de gatit. Iata de ce aveti nevoie pentru a pregati porc cu ceapa in stil japonez:

INGREDIENTE:

35o g cotlet de porc (carne fara grasime)

2 cepe mari

ulei pe fundul tigaii

sare

piper

2 lingurite zahar

1 lingura ghimbir ras

PREPARARE:

Taiem ceapa Julien, apoi o calim in ulei. In acest timp taiem si carnea de porc fasii foarte subtiri si o punem la prajit alaturi de ceapa doar cand aceasta este sticloasa si moale. Aezonam cu sare, piper si 2 lingurite zahar. Cand carnea este aproape gata pregatita adaugam ghimbirul ras, amestecam si mai lasam 1 minut pe foc.

Mancam imediat cu o garnitura de orez sau paste din orez.

Nu-I asa ca este foarte simplu? Si va asigur ca este si foarte gustos. Sper sa o conving pe Andra sa ne mai arate si alte retete la fel de bune.

Filmuletul live cu pregatirea retetei de porc cu ceapa in stil japonez, poate fi urmarit pe pagina de facebook Andrei:

https://www.facebook.com/BunatatiCuAndraIlias/#

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *