Fantastic Dinner theatre -The best of british – la Radisson Blu

25 mai 2017Diva in Bucatarie

Fantastic dinner theatre
. Fantastic Dinner theatre. The best of british, la Radisson Blu. eveniment Fantastic Dinner theatre la Radisson Blu

Doar azi si maine va puteti bucura de o experienta unica, in care veti imbina perfect doua lucruri care sunt pe sufletul multora dintre noi: teatrul si mancarea buna. 🙂

La Radisson Blu veti avea parte de rasfat cultural si culinar in acelasi timp, asa ca ar fi bine sa nu ratati ocazia, locatia fiind chiar in inima Bucurestiului, iar ora perfecta sa ajungeti cand terminati programul de lucru. Cina va este oferita in atomsfera de gala, iar spectacolul The Best Of Bristish va aduce cea mai buna muzica intr-o nota de comedie britanica, astfel incat veti avea ocazia sa auziti atat acorduri ale Operei de la The Last Nigt of the Proms, cantece din filmele cu James Bond, melodii ale celebrilor Beatles, toate piperate cu multa comedie si asezonate cu o nota de veselie molipsitoare.

Seara incepe cu un starter cu salata de quinoa, cu legume si avocado copt, iar vinurile Cuvee X si Lacerta te introduc subtil in atmosfera unei seri ce promite sa fie mai mult decat placuta.

Protagonistii acestui spectacol sunt London Revue Company, unii din cei mai importanti producatori de scene de cabaret si divertisment de genul Dinner-Thetre din Marea Britanie.

Nicola Keen, Malcom McKeen, Michael Windsor, Jan Hardley si Clive Hayward au reusit sa ne aduca zambetul pe buze si sa transforme cina intr-un spectacol antrenat, unic si memorabil.

Ei s-au potrivit foarte bine in interpretarea rolurilor si melodiilor, vocile lor intrecandu-se in tonalitati diferite ce se completau perfect. Scenele, realizate intr-un perfect stil de umor englezesc, au avut in cea mai mare parte ca tinta a ironiilor chiar stilul englezesc, ce pare uneori rigid si pompos in acelasi timp.

Acest tip de Dinner – Thetre este la a treia editie, ceea ce dovedeste intersul publiciului pentru astfel de evenimente.

In pauza dintre acte ne putem rasfata papile gustative cu carne de vita gatita sous vide insotita un piure de telina, morcovi, sparanghel verde si un sos din reductie de vin rosu.

Acestea au fost insotite de vinuri pe masura: Burgund Royal si Lacerta.

Orice masa se incheie cu desert, iar noi ne-am rasfatat cu o prajitura delicioasa cu mousse de ciocolata si sos caramel.

Sper ca v-am convins ca o astfel de seara nu trebuie ratata, asa ca incercati sa va faceti o rezervare, apoi impartasim impresii.

Nu uita sa ma urmaresti si pe YouTube

Iti las ca inspiratie si retete de pe site:

  1. Lava cake
  2. Cotlet la tigaie in sos de vin

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *