Bistro matrioska – povestea unui loc frumos

16 mai 2017Diva in Bucatarie

Bistro matrioska – povestea unui loc frumos. Bistro Matrioska si-a deschis de curand usile pentru cei care vor sa-i treaca pragul si sa ii descopere povestea inspirata de romanul scris de Tudor Dan si Cristina Miclea.

Bistro Matrioska si-a deschis de curand usile pentru cei care vor sa-i treaca pragul si sa ii descopere povestea inspirata de romanul scris de Tudor Dan si Cristina Miclea.

Spatiul te va cuceri de la parter. Dar, imediat cum ai pasit la etaj, te vei simti coplesit de un sentiment placut de caldura, intimitate, un loc plin de energie buna. Sa fie de la carti, sa fie de la papusile rusesti, de la pianul care te ademenste cu promisiuni si sunete, nu stiu… dar va las sa descoperiti voi aceasta incarcatura emotionala. Sunt sigura ca undeva intre rafturile cartilor se afla si povestea unei seri petrecute intr-o atmosfera placuta, ce te va face sa revii. Fiecare revenire va fi o fila din cartea pe care o vei scrie tu.

Chef Andrei Niculae isi delecteaza clientii de la micul dejun si pana la cina cu preparate pline de savoare, rafinate, astfel incat cei care isi doresc sa petreaca o seara alaturi de familie, prieteni sau parteneri de afaceri  sa se bucure de preparatele „casei” (salata „Matrioska”, burger „Matrioska” sau pui „Matrioska”) dar si de multe alte preparate pregatite special pentru ca toata lumea sa se simta rasfatata.

Daca te gandesti sa iti organizezi un eveniment important din viata aici, aniversarea sau petrecrea de la birou, sunt sigura ca aici vei gasi ceea ce cautai.Desi spatial pare mic, capacitatea totala a locatiei este de 100 de persoane open-space si lounge si o terasa cu 30 locuri.

Nici nu ai banui ca pe strada Visarion, la numarul 20, se afla o oaza in mijlocul unui Bucuresti agitat, aici vei descoperi sentimente si povesti pe care le poti scrie chiar tu. Eu cred ca merita sa-i faci o vizita, apoi mai vorbim… sunt sigura ca o sa ai multe lucruri de povestit. 🙂

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *