Inghetata din avocado cu fistic
Inghetata din avocado cu fistic. Adaugam pasta de fistic si continuam sa mixam pana se omogenizeaza compozitia. Punem crema obtinuta intr-un vas, decoram cu fistic taiat in cuburi sau felii.
Aceasta reteta de inghetata din avocado cu fistic este atat de simpla in etapele de pregatire, incat nici nu iti dai seama cat de repede o pui in congelator. Un gust fresh, bogat, racoritor si textura perfecta, neteda, transforma reteta de ingheata din avocado cu fistic intr-una din preferatele mele pentru deserturi rapide de vara.
INGREDIENTE:
2 avocado coapte
100 ml lapte
220 g lapte condensat indulcit la cutie – nu este lapte pentru cafea!
1 lingurita suc de lamaie
1 lingurita cu varf pasta de fistic
fistic pentru decor
PREPARARE:
Curatam cele doua avocado de coaja, le taiem in felii si le pasam impreuna cu laptele si laptele condensat. Adaugam 1 lingurita suc de lamaie ce va scoate in evidenta gustul deosebit.
Adaugam pasta de fistic si continuam sa mixam pana se omogenizeaza compozitia. Punem crema obtinuta intr-un vas, decoram cu fistic taiat in cuburi sau felii.
Punem inghetata in congelator peste noapte, apoi o putem manca.
Eu va spun ca este o experienta atat de placuta incat nu o sa va vina sa credeti ca dulcegaria aceasta este cu avocado. Si cu putin fistic, cat sa fie mai fistichie. 🙂 ))
Minunata! O intrebare de unde ai achizitionat pasta de fistic? DE probat si savurat!
din Auchan.