fbpx

Leonidas Chocolates&Cafe

February 4, 2017

leonidas-universitate

La Leonidas gasesti cadourile cele mai inspirate pentru Valentine’s Day, dar si pentru martisor, ziua femeii sau Paste.

Daca vrei sa oferi celor dragi un cadou dulce aici vei gasi tot ce iti doresti. Cred ca cel mai greu va fi sa te hotarasti ce sa cumperi.

Pe str. Doamnei nr.27, langa Universitate, a fost deschis primul magazin din Romania acum mai bine de 15 ani. Este inca acolo si te asteapta sa descoperi cea mai buna ciocolata, rezultata in urma experientei maestrilor belgieni in ciocolaterie de peste 100 ani. Calitatea si prospetimea produselor de aici te fac sa revii si sa devii un client fidel al acestui magazin.

O mare diversitate de praline ambalate elegant, sampanie cu foita de aur, vinuri frantuzesti, cafea, ciocolata calda, macarons sau fie gras te ajuta sa oferi cel mai delicios cadou. Daca nu ai cum sa ajungi in magazin, poti comanda online la www.leonidas-online.ro.

Dar, daca ajungeti in magazin, luati-va o mica pauza si savurati o cafea sau un gaufre de Liege cu inghetata, fresh-uri, ciocolata calda. Rasfatul va fi maxim, va promit!

Si, in loc de incheiere, va spun ca trebuie sa incercati neaparat nuga, biscuitii, calissons d’Aix, migdalele in ciocolata, caramel, cuberdon.

Acesta este rasfatul maxim! Daca as putea m-as muta in magazinul acesta. 🙂

Si inca ceva: postarea acesta nu este o reclama! Pur si simplu iubesc ciocolata.

leonidas-diva

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *