Oua umplute cu ton Rio Mare in 3 variante
Oua umplute cu ton Rio Mare in 3 variante

Oua umplute cu ton am mai pregatit si in trecut, dar am sa va arat trei variante rapide si super gustoase pe care le veti putea pregati pentru mesele festive. Avand in vedere ca revelionul bate la usa, retineti ideea. Le puteti pregati cu cateva ore inainte (2- 3 ore), le acoperiti cu o folie alimentara si le puneti la rece pana le serviti. Pentru umplutura am folosit conservele de ton RIO Mare, pentru ca sunt preferatele mele si am vrut sa profit si de produsele lansate de curand. Aroma, gustul si culoarea tonului mi se par absolut perfecte pentru orice reteta as alege.
Avem prezentate mai jos cele 3 variante de retete de oua umplute cu ton RIO Mare.
INGREDIENTE:
1. Oua umplute cu ton RIO Mare si capere:
160 g ton RIO Mare in ulei de masline
8 oua
24 capere
sare
piper
1 lingura suc lamaie
1 lingura maioneza pentru decor
2. Oua umplute cu salata de ton RIO Mare cu amestec mexican si avocado
160 g salata de ton cu amestec mexican
8 oua
2 linguri suc lamaie
1 avocado
1 lingura ulei masline
2 linguri maioneza pentru decor
3. Oua umplute cu salata de ton RIO Mare cu cous cous si rosii
160 g salata de ton cu cous cous
8 oua
1 lingura suc lamiae
1/4 lingurita coriandru tocat foarte marunt
4 rosii cherry taiate in sferturi
2 linguri maioneza pentru decor
PREPARARE:
Primul lucru in pregatirea acestor retete este sa fiebem ouale astfel incat acestea asa aiba consistenta tare, apoi le decojim si le taiem pe lungime in jumatate.
1. OUA UMPLUTE CU TON RIO MARE SI CAPERE
Intr-un bol punem tonul scurs de ulei, galbenusurile, 1 lingura suc lamaie si 1 lingura de ulei din conserva, 8 capere tocate foarte marunt, sare si piper dupa gust.
Amestecam foarte bine compozitia, pana se omogenizeaza, apoi umplem ouale cu aceasta. Decoram cu capere si maioneza.
2. OUA UMPLUTE CU TON RIO MARE SI AMESTEC MEXICAN
Scoatem galbenusurile oualelor fierte, curatate si taiate in jumatate pe lungime. Taiem un avocado pe lungime. Il curatam de coaja, taiem felii si le portionam astfel incat sa poata fi folosite langa salata de ton RIO Mare cu amestec mexican.
Umplem fiecare jumatate de ou cu salata de ton RIO Mare cu amestec mexican, stropim cu putin suc de lamaie, aranjam feliute de avocado si decoram cu maioneza.
3. OUA UMPLUTE CU SALATA DE TON RIO MARE SI COUS COUS
Eliminam galbenusurile din ouale fierte, curatate si taiate in jumatate pe lungime. Intr-un bol amestecam salata de ton RIO Mare cu cous cous cu 1 lingura suc lamaie si 1/4 lingurita coriandru tocat foarte marunt, apoi taiem rosiile in 4.
Umplem oualele cu compozitia pregatita mai sus, aranjam in topul acestora feliutele de rosii, apoi decoram cu maioneza.
Sper ca va plac cele 3 sugestii de oua umplute cu ton, asa ca va invit sa le pregatiti si voi.
Daca incercati retetele de mai sus va astept pozele la office@divainbucatarie.ro. Daca le dati un share va multumesc!
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube