Tocinei dulci cu smantana si dulceata, reteta bucovineana
Tocinei dulci cu smantna si dulceata
Tocinei dulci cu smantana si dulceata, reteta bucovineana
Tocineii de cartofi pot fi mancati si pe post de desert. Reteta de tocinei cu branza o gasiti aici.
Nu mai mancasem din copilarie tocinei cu smantana si dulceata, dar cand i-am gustat asta vara mi-am propus sa va arat si voua cat de usor se pregatesc.
INGREDIENTE:
4 cartofi medii
2 oua
1 lingura rasa faina
1 varf cutit sare
ulei pentru prajit
Pentru servit:
smantana
dulceata
PREPARARE:
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii dam prin razatoarea mare. Ii amestecam cu faina, un varf cutit sare si ouale batute.
Luam cu o lingura compozitia de tocinei si prajim in uleiul incins pana se rumenesc usor pe ambele parti.
Mancam tocineii cu smantana si dulceata.
Pofta buna!
O bunătate!!!