Tocinei dulci cu smantana si dulceata, reteta bucovineana

27 octombrie 2016Diva in Bucatarie

Tocinei dulci cu smantna si dulceata

Tocinei dulci cu smantana si dulceata, reteta bucovineana

Tocineii de cartofi pot fi mancati si pe post de desert. Reteta de tocinei cu branza o gasiti aici.

Nu mai mancasem din copilarie tocinei cu smantana si dulceata, dar cand i-am gustat asta vara mi-am propus sa va arat si voua cat de usor se pregatesc.

INGREDIENTE:

4 cartofi medii

2 oua

1 lingura rasa faina

1 varf cutit sare

ulei pentru prajit

Pentru servit:

smantana

dulceata

PREPARARE:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii dam prin razatoarea mare. Ii amestecam cu faina, un varf cutit sare si ouale batute.

Luam cu o lingura compozitia de tocinei si prajim in uleiul incins pana se rumenesc usor pe ambele parti.

cartofi-rasi-tocineitocinei-dulci-prajiti

Mancam tocineii cu smantana si dulceata.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *