Salata mediteraneana cu quinoa

30 iulie 2016Diva in Bucatarie

Salata mediteraneana cu quinoa

Salata de vara cu rosii, castraveti ardei si feta, o reteta simpla, lejera ce te duce cu gandul la salata greceasca, dar o intalnim si in alte parti de pe coastele mediteranei: Turcia, Liban, Israel, Tunisia. Daca adaugam si quinoa nu stricam gustul salatei, dar ii aducem un plus de proteine de calitate ce nu ingrasa deloc.

INGREDIENTE:

100 g quinoa

250-270 ml supa legume/apa

4 rosii mari

1 castrevete mare

1/2 ardei gras rosu

1/2 ardei gras verde/galben

1 ceapa rosie mica

100 g feta

sare

piper proaspat macinat

ulei de masline

frunze busuioc pentru decor

PREPARARE:

Punem la fiert quinoa, la foc mic, in supa (sau apa), pana este absorbit tot lichidul (in jur de 15 min). Lasam sa se raceasca, apoi o fluidizam usor cu o furculita.

salata-mediteraneana-cu-quinoa-1salata-mediteraneana-cu-quinoa-2

Tocam legumele, le punem intr-un bol cu branza taiata cubulete si ceapa cuburi sau Julien. Adaugam quinoa, ulei de masline, sare si piper, apoi amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

salata-mediteraneana-cu-quinoa-3salata-mediteraneana-cu-quinoa-4

Simplu si bun!

Daca va place reteta, puteti sa o ii dati share, iar daca o incercati va astept pozele pe pagina de facebook sau la office@divainbucatarie.ro.

Va invit sa urmariti si pe canalul de YouTube

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *