Salata mediteraneana cu quinoa
Salata mediteraneana cu quinoa
Salata de vara cu rosii, castraveti ardei si feta, o reteta simpla, lejera ce te duce cu gandul la salata greceasca, dar o intalnim si in alte parti de pe coastele mediteranei: Turcia, Liban, Israel, Tunisia. Daca adaugam si quinoa nu stricam gustul salatei, dar ii aducem un plus de proteine de calitate ce nu ingrasa deloc.
INGREDIENTE:
100 g quinoa
250-270 ml supa legume/apa
4 rosii mari
1 castrevete mare
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras verde/galben
1 ceapa rosie mica
100 g feta
sare
piper proaspat macinat
ulei de masline
frunze busuioc pentru decor
PREPARARE:
Punem la fiert quinoa, la foc mic, in supa (sau apa), pana este absorbit tot lichidul (in jur de 15 min). Lasam sa se raceasca, apoi o fluidizam usor cu o furculita.
Tocam legumele, le punem intr-un bol cu branza taiata cubulete si ceapa cuburi sau Julien. Adaugam quinoa, ulei de masline, sare si piper, apoi amestecam pana se omogenizeaza compozitia.
Simplu si bun!
Daca va place reteta, puteti sa o ii dati share, iar daca o incercati va astept pozele pe pagina de facebook sau la office@divainbucatarie.ro.
Va invit sa urmariti si pe canalul de YouTube
0 răspunsuri