Sirop condimentat pentru torturi si prajituri
Sirop condimentat pentru torturi
Sirop condimentat pentru torturi si prajituri
Blaturile de tort si prajituri au nevoie uneori de sirop pentru a deveni umede si pentru a completa gustul perfect al desertului. Un sirop condimentat ofera papilelor gustative o explozie subtila de arome, oferind blatului de ciocolata, cacao, nuci sau morcovi sansa de a deveni o experienta culinara greu de egalat.
INGREDIENTE:
150 g zahar
150 ml apa
o pastaie de vanilie
un bat scortisoara
o buc. nucsoara
1/2 lingurita boabe de piper negru si rosu
PREPARARE:
Punem toate ingredientele intr-un vas si le fierbem pana se dizolva zaharul.
Luam de pe foc, acoperim vasul cu un capac pret de 3 minute (apoi ridicam capacul) si lasam sa raceasca la temperatura camerei.
Il folosim la torturi cu blat de ciocolata sau blat de morcovi in mod special in sezonul rece.
Ma gasesti si pe INSTAGRAM.
Pagina mea de Facebook o gasesti daca apesi aici.
Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.