Sirop condimentat pentru torturi si prajituri

18 iulie 2016Diva in Bucatarie

Sirop condimentat pentru torturi si prajituri. Punem toate ingredientele intr-un vas si le fierbem pana se dizolva zaharul.

Blaturile de tort si prajituri au nevoie uneori de sirop pentru a deveni umede si pentru a completa gustul perfect al desertului. Un sirop condimentat ofera papilelor gustative o explozie subtila de arome, oferind blatului de ciocolata, cacao, nuci sau morcovi sansa de a deveni o experienta culinara greu de egalat.

INGREDIENTE:

150 g zahar

150 ml apa

1 pastaie de vanilie

1 bat scortisoara

1 buc. nucsoara

1/2 lingurita boabe de piper negru si rosu

PREPARARE:

Punem toate ingredientele intr-un vas si le fierbem pana se dizolva zaharul.

sirop-condimentat-pentru-torturi-si-prajituri-a

Luam de pe foc, acoperim vasul cu un capac pret de 3 minute (apoi ridicam capacul) si lasam sa raceasca la temperatura camerei.

Il folosim la torturi cu blat de ciocolata sau blat de morcovi in mod special in sezonul rece.

Ma gasesti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook o gasesti daca apesi aici.

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *