Briose „duet ciocolatos cu coacaze”

7 iulie 2016Diva in Bucatarie

Briose „duet ciocolatos cu coacaze”. Adaugam laptele batut si amestecam. Batem ouale separat, apoi le incorporam in compozitia de ciocolata.

Ultimile coacaze negere si rosii din gradina mea au ajuns in aceste briose cu doua feluri de ciocolata si nu regret! O ceasca de cafea, o briosa si o carte buna sunt rasfatul meu, iar restul sunt pentru copii, nu-i asa?

INGREDIENTE:

(pentru 8 buc.)

100 g ciocolata cu lapte

80 g unt grasime 82%

120 g zahar brun

1 plic zahar vanilat

120 g faina

15 g faina de migdale

1 lingurita rasa praf de copt

10 g pudra de cacao neagra

2 oua

30 ml lapte batut

1 varf cutit sare

25 g ciocolata alba

1 ceasca coacaze rosii si negre

PREPARARE:

Amestecam ingredientele solide (faina, faina de migdale, praf copt, cacao si zahar brun si cel vanilat) intr-un bol. Punem ciocolata si untul la baine-marie. Dupa ce s-au topit le luam de pe foc, amestecam pana se omogenizeaza compozitia, apoi o lasam sa se raceasca.

briose-duet-ciocolatos-cu-coacaze-0briose-duet-ciocolatos-cu-coacaze-1

Adaugam laptele batut si amestecam. Batem ouale separat, apoi le incorporam in compozitia de ciocolata.

briose-duet-ciocolatos-cu-coacaze-2briose-duet-ciocolatos-cu-coacaze-3

Adaugam ingredientele solide, amestecam bine, apoi punem o lingura de aluat in hartiutele de briose. Presaram cateva coacaze si putina ciocolata alba tocata cu cutitul, apoi punem iar aluat. Presaram la final coacaze negere si rosii si bucatele de ciocolata alba.

briose-duet-ciocolatos-cu-coacaze-4briose-duet-ciocolatos-cu-coacaze-5

Coacem briosele timp de 25-30 minute in cuptorul preincalzit la 180°C. Le decoram cu alte fructe proaspete.

Va invit sa savurati si voi cele mai bune briose cu ciocolata si coacaze.

Daca va place reteta, puteti sa ii dati share, iar daca o incercati va astept pozele pe pagina de facebook sau la office@divainbucatarie.ro. 🙂

 

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *