O crema de fasole foarte gustoasa, rapida si foarte usor de pregatit. Poate fi servita pe post de gustare sau mic dejun, dar va spun sincer ca eu incercat-o prima oara intr-o seara cand nu aveam chef de gatit pentru cina – este adevarat ca in acea perioada nu gateam decat pentru mine si uneori pentru prieteni. 😉
INGREDIENTE:
1 conserva fasole
100 g crema de branza (Almette sau Philadelphia)
2 cepe verzi mici
30 g rosii uscate – in ulei
2 linguri ulei de masline
1 lingura patrunjel tocat
sare
piper
PREPARARE:
Scurgem boabele de fasole, le spalam, apoi le pasam cu furculita. Tocam rosiile, ceapa si patrunjelul. Adaugam crema de branza, sare, piper, apoi ceapa, rosiile si patrunjelul tocate.
Amestecam pana se omogenizeaza, apoi putem manca.
Pofta buna!
A iesit fain, dar m-am chinuit putin la cantitati pentru ca doua cepe verzi mici sunt mai mici sau mai mari, conserva se fasole pe care am gasit-o a murdarit putin vasul si a trebuit sa mai adaug una ca sa vad ceva cantitate.
Recunosc ca-s cam mancau si oarecum incepator. Poate altii se descurca mai bine.
Oricum, singura rugaminte ar fi sa puneti cantitati cat de cat exacte pentru ingrediente. 🙂