SALAMUL SASESC DE LA CRIS-TIM INTR-O NOUA PREZENTARE

February 3, 2016

Sasescmini-300g-eticheta-nou

Salamul Sasesc a intrat in viata noastra din pura curiozitate prin 2002-2003, odata cu reclama de la televizor cu fetita,  apoi a ramas o constanta in viata noastra pentru ca este preferatul fiului meu. Cand era mic imi spunea: “Mami, ai vazut ce cuminte stau la masa cand mananc Salam Sasesc? Doar pe acesta sa mi-l cumperi!”

cris-tim-sasesc-h

Si chiar asa era! Nu aveam nevoie de masinute si avioane la masa, stiam sigur ca va manca cele doua felii de sandwich si o sa imi mai ceara inca unul. Copilul a crescut, iar la scoala in pachetel imi cerea tot Salam Sasesc. Gustul lui perfect echilibrat m-a facut sa il testez si eu in diverse combinatii de sandwich-uri, astfel incat l-am pus in sandwich-uri pentru picnic alaturi de vinete la gratar si pesto sau intr-o combinatie cu rosii uscate in ulei si felii de mozzarella. Au fost savurate de toata lumea si cosul s-a golit destul de repede.

Sotul meu prefera Salamul Sasesc Pikant, pentru ca aromele carnii si ale ardeiului iute se imbina perfect si energizeaza papilele gustative. Pentru el sandwich-urile erau insotite de frunze de salata verde, felii de oua fierte si Salam Sasesc Pikant completate cu o felie de ardei rosu.

cris-tim-sasesc-t-a

Cand ii vezi pe cei dragi fericiti inca de la micul dejun, atunci stii ca ai inceput ziua bine! Si, asa am inceput-o de multe ori. 🙂

Salamul Sasesc este unul din cele mai iubite branduri de mezeluri si il gasim acum cu o noua imagine, mai simpatica si mai atragatoare.

salam-sasesc-new-image-diva

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *