Dr.Oetker prajitureste si decoreaza alaturi de adolescentii din sos satele copiilor Romania

10 decembrie 2015Diva in Bucatarie

Dr.oetker prajitureste si decoreaza alaturi de adolescentii din sos satele copiilor romania.

Adolescenții și copiii aflaţi în grija organizaţiei SOS Satele Copiilor România au pregătit, in prag de sărbătoare, o mulţime de biscuiţi deliciosi şi frumos decoraţi. Dr.Oetker a organizat un atelier de prăjiturit pentru cei 11 tineri ce locuiesc în Satul SOS din Bucureşti al organizaţiei şi i-a îndemnat să-şi folosească imaginaţia pentru a-şi crea propriile delicii. În cadrul cald de la Chef Parade, copiii au făcut aluatul, au copt şi au decorat biscuiţi pe care să-i poată aşeza în bradul de Crăciun.

Chiar dacă românii obişnuiesc să aşeze bomboane în brad în aşteptarea lui Moş Crăciun, noile Ornamente de 30g de la Dr.Oetker au oferit alternativa dulciurilor de casă pentru decorurile de sărbători. Fiind una dintre cele mai creative activităţi, coacerea şi decorarea biscuiţilor este mereu atractivă pentru copii, implicând joaca, imaginaţia şi punând în valoare unicitatea fiecăruia. Astfel, cu mic, cu mare, copiii au devenit rapid interesaţi de provocare şi au întrecut aşteptările prin creaţiile lor demne de mândrie.

evenim-sos-satele-copiilor-Ro-1

Amalia are 9 ani şi a mai participat la alte acţiuni ale Dr.Oetker pentru SOS Satele Copiilor România, de fiecare dată cu entuziasm şi veselie. Se bucură că “a mai gătit şi ea”, chiar dacă ajută la bucatarie ori de cate ori este nevoie, iar aluatul ei de biscuiţi s-a transformat în cel mai iubit personaj al iernii: “L-am făcut pe Moş Crăciun!” a răspuns Amalia când a fost întrebată ce i-a plăcut cel mai mult în cadrul evenimentului. Ștefan de 15 ani este elev la Școala profesională de bucătari și a fost foarte încântat că a avut posibilitatea să aplice concret ce a învățat la școală.

evenim-sos-satele-copiilor-Ro-2evenim-sos-satele-copiilor-Ro-3

Sara Maria are 6 ani și a participat la realizarea tuturor biscuiţilor observând cu ochi mari şi albaştri fiecare mişcare. Alţi doi băieţi de liceu au realizat o glazură delicioasă şi au avut mereu grijă să guste din fiecare ingredient pentru a fi siguri că n-au greşit nimic. La final toţi au decorat cu precizie şi inspiraţie biscuiţii copţi de propriile mâini, cu siguranţă suficienţi şi pentru a mânca, şi pentru a împodobi bradul.

evenim-sos-satele-copiilor-Ro-4

Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizații non-profit din lume. Încă de la înființarea sa, în anul 1949, de către medicul Hermann Gmeiner, aceasta acționează în 134 de țări și oferă 1800 de programe și servicii unui număr de peste un million de beneficiari. În ţara noastră, SOS Satele Copiilor România ocrotește și sprijină astăzi, la aproape 25 de ani de la înființare, mai mult de 1000 de copii care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice.

Cu o tradiție de peste 120 de ani pe plan internațional, compania germană Dr. Oetker are ca filon principal viziunea unei societăți construite în jurul principiilor tradiționale ale familiei. În România, încă din anul 1998, Dr. Oetker a promovat valorile fundamentale ale societății prin produse de calitate superioară și parteneriate care să exprime bucuria de a fi acasă și de a oferi celor dragi tot ce este mai bun. Prin programe care urmăresc să ofere o viață normală, fără griji, Dr. Oetker are în atenție sprijinirea proiectelor SOS Satele Copiilor România și a celor aproximativ 1000 de beneficiari direcți, cărora dorește să le ofere bucuria unei familii normale, unită în jurul bunătăților de pe masă de marile sărbători și nu numai.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *