Food Saver – un aparat practic si economic

octombrie 5, 2015

food-saver-prezentare-1

In timpul verii folosesc foarte rar mancarea din congelator, dar acum, cand toamna si-a reintrat in drepturi, am deschis destul de des congelatorul pentru a-l umple. Il ador pentru ca imi pastreaza legumele si carnea la indemana, pentru zilele in care nu am timp de cumparaturi, iar criza de timp este problema de care ne lovim cu totii din ce in ce mai des.

Ne confruntam destul de des insa cu o mare problema: mancarea din frigider care se strica atunci cand cumparam foarte multa, din dorinta de a salva drumurile la supermarket in zilele in care stam foarte mult la birou. In acest caz, nu aruncam doar mancarea, putem spune clar ca aruncam banii la gunoi.

Ei bine, daca am folosi Food Saver, am economisi si timp si bani! Este un produs ideal, modern, elegant, atragator si mai presus de toate are marea calitate de a ne pastra alimentele in vid, ceea ce creste perioada de pastrare in congelator. Cu ajutorul lui spunem clar „stop risipei alimentare”! Cu el mi-am putut pastra chiar si aluatul pentru biscuiti in congelator fara teama ca acesta va lua mirosul acela specific. Daca avem parte de vizita mamei si ne pregateste mai multe sarmale decat am putea manca in 2 zile, putem pastra in vid tot ce este peste masura. 🙂 Si am sa va spun ca una din prietenele mele isi congeleaza felii din checul facut de mama ei, asa ca pastrat in vid va fi mult mai bun!

Chiar daca am pregatit zarzavat la borcan pentru ciorba, am pus si in pungi pentru vidare legume pentru tocanite (gogosari, ardei gras, morcov ras si telina). Iar acestea imi vor fi de mare ajutor in zilele acelea mohorate in care nu vreau sa ies din casa. 🙂

De ce ar trebui sa alegem pastrarea in vid? Raspunsul este foarte simplu: prin vidare in punga nu mai exista aer si acest lucru ajuta la pastrarea alimentelor in conditii mai bune si pentru o perioada de 5 ori mai mare decat o perioada obisnuita.

Si pentru ca tarabele sunt inca pline de legume va recomand sa le pastrati cu ajutorul Food Saver! Veti avea mancaruri savuroase si legume pastrate in cel mai bun si mai sanatos mod.

food-saver-prezentare-1

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *