Creier pane

2 septembrie 2015Diva in Bucatarie

Creier pane

INGREDIENTE:

600 g creier porc

2 linguri otet

2 oua

200 g faina

200 g pesmet

sare

piper

ulei pentru prajit

felii de lamaie pentru servit

Mod de preparare creier pane:

Punem creierul proaspat de porc intr-un bol. Il acoperim cu apa si adaugam otetul. Il lasam astfel 30 minute, apoi il spalam sub jet de apa si il scurgem.

Il oparim in apa cu sare pret de 30 secunde – un timp mai mare de fierbere il intareste si pierde consistenta putin moale, cremoasa. Il scoatem din apa si il lasam la scurs in sita.

Presaram sare si piper, il tavalim prin faina, apoi il dam prin ou si la final prin pesmet.

creier-pane-3creier-pane-4

Prajim creierul pane la foc mediu-mic pana se rumeneste usor pe ambele parti.

Il mancam dupa ce se raceste putin, stropit cu putin suc de lamiae.

Pofta buna!

Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *